JÄSENEDUT

Liittymällä jäseneksi saat monia etuja, joista yhtenä tärkeimmistä on työehtosopimus, jonka ammattiliitto on neuvotellut työnantajasi kanssa. Luottamushenkilöiden apu, työttömyys- ja vapaa-ajan tapaturmavakuutusturva, oikeusapu ja Unioni-lehti muutamia luetellaksemme. Lisäksi saat jäsenenä useita rahanarvoisia etuja liiton yhteistyökumppaneilta, kuten vakuutustusetuja, alennuksia polttoaineineista ja lomapaikoista, lehtituki ym. ym. Katso kaikki jäsenedut IAU:n sivulta klikkamalla tästä .
“Liittymällä liittoon olet osaltasi vahvistamassa edunvalvontaa työpaikallasi ja pystyt näin vaikuttamaan työpaikkasi työoloihin, -ehtoihin ja palkkaukseen.”

LIITON LOMAPAIKAT

Liitolla on jäsentensä virkistäytymistä varten lomamökki Salmijärvellä ja loma-asunto Saariselällä. Saariselän loma-asunto Saariselän loma-asunnon varauksia hoitaa Saariselän keskusvaraamo Oy. Teerenpesue H 65 loma-asunnossa on vuode-paikat 4 henkilölle. Alakerta on 39m2 ja parvi 24m2. Katso tarkempi esittely: Teerenpesue H 65. Tutustu myös Saariselän keskusvaraamon sivuihin: Saariselän keskusvaraamo Oy. Varaukset: Varauksen voi tehdä soittamalla numeroon +358(0)165540500, sähköpostiosoite: keskusvaraamo @saariselka.com. Varausehdot löytyvät Saariselän keskusvaraamon sivuilta tästä linkistä. Varausta tehdessäsi muista mainita IAU:n jäsenyydestä, niin saat jäsenalennuksen. Ota jäsenkortti myös mukaan lomalle lähtiessäsi. Salmijärven mökki Liiton vanhin lomapaikka. Pääskyvuoren tila, sijaitsee n. 85 km Helsingistä, valtatie n:o 1 Turkuun päin, Salmijärven rannalla. Tilalla on 1960-luvulla rakennettu päärakennus ja erillinen sauna-rakennus. Majoitustilaa on 10 hengelle. Paikka on askeettinen erämaakämppä. Ulko-wc, sähkö ja jääkaappi on. Vuokrausta hoidetaan liiton toimistosta puh. 09 4785 71 (vaihde). Vaihtopäivä on maanantai klo 12. Hinnat: 245e/viikko ja 35 e/vrk. Lomapaikka on käytössä vain kesäisin.
SEURAA MEITÄ
Puheenjohtaja: Sami Rajala s-posti: sami.rajala (at) sltry.fi Puhelin: +358 50 393 0124 Pankkiyhteys: FI31 5541 2810 0013 71 Y-tunnus: 1441999-6 web-sivut: admin (at) sltry.fi
SIVIILILENTOLIIKENTEEN TYÖNTEKIJÄT RY - EDUNVALVONTAA ILMAILUALALLA TYÖSKENTELEVILLE VUODESTA 1961 © Siviililentoliikenteen työntekijät ry 2008-2022 | Ajastamo

Liittymällä jäseneksi saat monia etuja, joista

yhtenä tärkeimmistä on työehtosopimus,

jonka ammattiliitto on neuvotellut työnantajasi

kanssa. Luottamushenkilöiden apu,

työttömyys- ja vapaa-ajan

tapaturmavakuutusturva, oikeusapu ja Unioni-

lehti muutamia luetellaksemme.

Lisäksi saat jäsenenä useita rahanarvoisia etuja liiton yhteistyökumppaneilta, kuten vakuutustus-etuja, alennuksia polttoaineineista ja lomapaikoista, lehtituki ym. ym. Katso kaikki jäsenedut IAU:n sivulta klikkamalla tästä.
“Liittymällä liittoon olet osaltasi vahvistamassa edunval-vontaa työpaikallasi ja pystyt näin vaikuttamaan työpaikkasi työoloihin, työehtoihin ja palkkaukseen.”

LIITON LOMAPAIKAT

Liitolla on jäsentensä virkistäytymistä varten lomamökki Salmijärvellä ja loma- asunto Saariselällä. Saariselän loma-asunto Saariselän loma-asunnon varauksia hoitaa Saariselän keskusvaraamo Oy. Teerenpesue H 65 loma-asunnossa on vuode-paikat 4 henkilölle. Alakerta on 39m2 ja parvi 24m2. Katso tarkempi esittely: Teerenpesue H 65. Tutustu myös Saariselän keskusvaraamon sivuihin: Saariselän keskusvaraamo Oy. Varaukset: Varauksen voi tehdä soittamalla numeroon +358(0)165540500, sähköpostiosoite: keskusvaraamo @saariselka.com. Varausehdot löytyvät Saariselän keskusvaraamon sivuilta tästä linkistä. Varausta tehdessäsi muista mainita IAU:n jäsenyydestä, niin saat jäsenalennuksen. Ota jäsenkortti myös mukaan lomalle lähtiessäsi. Salmijärven mökki Liiton vanhin lomapaikka. Pääskyvuoren tila, sijaitsee n. 85 km Helsingistä, valtatie n:o 1 Turkuun päin, Salmijärven rannalla. Tilalla on 1960- luvulla rakennettu päärakennus ja erillinen sauna-rakennus. Majoitustilaa on 10 hengelle. Paikka on askeettinen erämaakämppä. Ulko-wc, sähkö ja jääkaappi on. Vuokrausta hoidetaan liiton toimistosta puh. 09 4785 71 (vaihde). Vaihtopäivä on maanantai klo 12. Hinnat: 245e/viikko ja 35 e/vrk. Lomapaikka on käytössä vain kesäisin.